Grattis Tottenham! Pinsamt Wigan!

Som jag skrev igår så trodde jag att Tottenham skulle ha en bra chans att slå Wigan på hemmaplan. Och som man gjorde det! De inte bara slog Wigan, de krossade dem totalt. Matchen slutade hela 9-1. Ett resultat som möjligtvis hör hemma på en bandyplan mellen Sandviken och Boltic men absolut inte i en liga som Premier League. Samtidigt som jag vill passa på att gratulera alla Tottenham-fans måste man ställa sig frågan om vad Wigan sysslade med?

Jag gillar Wigan och deras manager Martinez. Han förespråkar en trevlig kreativ fotboll och vill att hans lag ska ha ett eget spel och anfalla. Men att förlora på White Hart Lane med 9-1 är inte ok. Inte någonstans. Med all respek för Tottenham så får det aldrig ske att ett lag faller sönder och samman på detta vis. När man märker att målen ramlar in bakåt måste man som spelare visa lite stolthet, visa respekt för supportrar och för klubbmärket man har på bröstet och bita ihop.

Tråkigt för oss svenskar var att en av de värsta syndarna defensivt var vår egen Erik Edman. Habosonen hade en riktigt svart eftermiddag mot sin gamla klubb och de flesta av londonlagets mål kom till just på hans kant. Tråkigt för Edman som på allvar är på väg att ta sig in i Wigans startelva efter sitt skadehelvete. Frågan är hur detta påverkar hans chanser..?


..........

6 kommentarer:

  1. Bättre att förlora rejält när man ändå förlorar. Värre med en 2-1 förlust.

    SvaraRadera
  2. Spurs mot ligaguld!!!!!

    SvaraRadera
  3. Edman är pinsam och kan lägga ner nu eller typ gå till Jönköping Södra

    SvaraRadera
  4. Är Spurs-fan och tyckte synd om Edman igår. Vilket var värst; Edmans tabbar, eller Wigan som inte gjorde ett smack för att hjälpa honom mot ligans snabbaste spelare?

    SvaraRadera
  5. Hur kan man som Spurs-fan tycka synd om Edman...han tyckte ju att han bytte upp sig när han gick till Rennes...

    SvaraRadera
  6. Jag undrar mer hur man kan tro att Lennon är snabbare än Walcott.

    SvaraRadera